Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Chile Toast
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 30 gGreen Chiles; Diced
8 x ca. 30 gMonterey Jack cheese shredded
3/4 Tassered bell pepper minced
1/2 Tassemayonnaise
English Muffins; Halved
die Zubereitung:

Preheat the broiler. Drain the chilies and combine them in a medium bowl with the cheese, bell pepper and mayonaise. Stir until well blended. Arrange the muffins in a single layer on a baking sheet. Broil 3 to 4" from the heat about 2 minutes, until brown. Remove and spread cheese mixture over the bread. Return to broiler and broil about 4 minutes longer, until the cheese melts. Watch carefully. Cut each into quarters and serve.


Anmerkungen zum Rezept: