Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Chili Corn Muffins
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseCornmeal, flour
1 Esslöffelsugar
1 Esslöffelbaking powder
1/2 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
1 1/2 TasseOld cheddar; shredded
1 1/2 TasseCorn kernels; any kind
1/3 TasseSweet red pepper; finely chopped
2 EsslöffelJalapeno pepper minced
eggs
1 Tassebuttermilk
1/4 Tassevegetable oil
die Zubereitung:

1. In large bowl, combine cornmeal, flour, sugar, baking powder, baking soda, and salt. Mix thoroughly. Stir in cheese (reserving 1/4 cup for topping), corn, and peppers.

2. In small bowl, beat together eggs, buttermilk and oil. Add to corn mixture and stir just until combined.

3. Spoon batter into greased muffins tins, filling to top. Sprinkle with reserved cheese and bake at 400F for 16-18 mins until tester comes clean. For squares, spread batter into greased 8"x8" pan. Bake for 25 mins.

Per serving: 225 calories, 10g fat


Anmerkungen zum Rezept: