Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Corn Bread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseflour unbleached
1 TasseCorn Meal; White Or Yellow
2 Esslöffelsugar
1 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelMustard dry
2 TasseCheddar sharp, shredded
Egg; Lg, Slightly Beaten
1 Tassemilk
1/4 Tassevegetable oil
die Zubereitung:

Combine the dry ingredients, then stir in the cheddar cheese. Combine the egg with the milk and oil. Stir into the cheddar mixture, mixing until just moistened. Pour the mixture into a greased 9-inch square baking pan. Bake at 425 degrees F. for 20 minutes. Cool slightly and cut into squares, then serve warm.


Anmerkungen zum Rezept: