Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Corn Risotto Bake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter
Onion chopped
1 TasseSweet red pepper chopped
1 TasseSweet green pepper chopped
1 TasseArborio or short-grain rice
1 1/2 Tassewater hot
2 TasseCorn kernels
1 Tassemilk
egg
2 Teelöffelall-purpose flour
1 1/4 Teelöffelsalt
3/4 Teelöffelpepper
2 TasseWhite Old Cheddar, shredded
1/3 Tassebasil fresh, chopped
Tomato sliced
1 EsslöffelParmesan freshly grated
die Zubereitung:

In large saucepan, melt butter over medium heat; cook onion and red and green peppers, stirring occasionally, for 5 minutes. Add rice; cook, stirring, for 1 minute. Add water and corn; bring to boil. Reduce heat to low; cover and cook for about 15 minutes or until liquid is absorbed.

Whisk together milk, egg, flour, salt and pepper; stir into rice mixture along with Cheddar and basil. Pour into greased 8-inch square baking dish. Arrange tomato slices over top; sprinkle with Parmesan. Bake on baking sheet in 350F 180 °C oven for 25-35 minutes or until liquid is absorbed. Let stand for 5 minutes.

Per Serving: about 600 calories, 25 g protein, 26 g fat, 69 g carbohydrate high source fibre, excellent source calcium, good source iron.

From The Cob" Recipe by Canadian Living Test Kitchen

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: