Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Crab Melt
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Kaiser or hard rolls; split
2 Esslöffelbutter or margarine
1 1/2 Teelöffeldijon mustard
12 Scheibe(12 oz.) Sargento Sliced Monterey Jack or Sliced Muenster Cheese
1 x ca. 450 gCooked crabmeat or imitation crab
1 Packung(10 oz.) frozen asparagus spears; cooked and drained Paprika
die Zubereitung:

Place roll halves, cut side up, on broiler pan. Broil 5 inches from heat about

45 seconds or until toasted. Spread 1 teaspoon butter and 1/4 teaspoon mustard on each toasted roll half. Top each with 1 slice Monterey Jack cheese. Divide crabmeat and asparagus spears evenly among roll halves. Broil 1-1/2 minutes. Place 1 slice Monterey Jack cheese on top of each; sprinkle with paprika. Broil 1 minute more or until cheese is melted and sandwich is hot and bubbly.

6 open-faced sandwiches.

Nutrition Information Per Serving

Calories 420

Carbohydrates 22 g.

Cholesterol 85 mg.

Calcium 431 mg.

Protein 29 g.

Fat 23 g.

Sodium 645 mg.


Anmerkungen zum Rezept: