Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Greek-Topped Taters
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gFresh spinach, trimmed, washed and torn (about 4 cups)
1 Tassemushrooms sliced fresh
1/3 Tassegreen onions chopped
1 Esslöffellemon juice
1 Esslöffelbutter or margarine
1 Tassemonterey jack cheese shredded
2 x ca. 30 gFeta crumbled
2 Esslöffelparmesan grated
Fresh Idaho potatoes, baked
die Zubereitung:

In 2-quart microwave-safe casserole combine spinach, mushrooms, green onions, lemon juice and butter. Cover loosely with plastic wrap; cook on High 2 to 3 minutes or until spinach is limp. Stir in cheeses. Cut potatoes in half lengthwise; fluff with fork. Arrange on microwave-safe platter. Top with spinach-cheese topping. Cook on High 30 to 45 seconds or until heated through. Makes 3 or 6 servings. From the files of Al Rice, North Pole


Anmerkungen zum Rezept: