Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Herb Biscuits
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelbaking powder
3 EsslöffelButter Flavor Shortening.
3/4 Tassemilk
1/2 Tassecheddar cheese grated
1 Esslöffelchives chopped
2 Teelöffelparsley chopped
1 Teelöffelbasil
die Zubereitung:

Preheat Roast-Air oven to 450 degrees. Combine flour and baking powder in medium mixing bowl; cut in shortening until mixture crumbles. Stir in milk, cheese and herbs just until moistened. Knead ten times on lightly floured surface. Roll into rectangle 1/2-inch thick. With 2-inch biscuit cutter, cut 18-20 rounds. Place half the biscuit rounds on 14x8x12 inch baking sheet. Place baking sheet on rack. Set rack in preheated cookwell, cover; plug in Roast-Air fan. Air-bake 8-10 minutes or until puffed and lightly browned. Remove biscuits with spatula onto cooling rack. Repeat with remaining biscuit rounds.


Anmerkungen zum Rezept: