Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Lasagna Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
1 mittelonion sliced
2 grossGreen Peppers, cut 1-inch pcs
Cloves Garlic finely chopped
4 Tassewater
2 DoseCanned Diced Tomatoes, * see note
6 x ca. 30 gtomato paste
2 TasseMafalda, Mini-Lasagna/4 oz
1 Esslöffelbrown sugar packed
1 1/2 Teelöffelitalien seasoning crumbled
1/4 Teelöffelpepper
1 1/2 TasseItalian-Style Bread Crumbs
1 1/2 TassePart-Skim Mozzarella Cheese, 6 oz
die Zubereitung:

Cook beef, onion, bell peppers, and garlic in Dutch oven over medium heat, stirring occasionally, until beef is brown and onion is tender; drain. Stir in water, diced tomatoes, and tomato paste until blended. Stir in remaining ingredients except croutons and cheese. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer about 15 minutes, stirring occasionlly, until pasta is tender.

Set oven control to broil. Pour hot soup into 6 ovenproof soup bowls or casseroles. Top each with 1/4 cup croutons. Sprinkle with cheese. Broil soup with tops 3-4 inches from heat 1-2 minutes or until cheese is melted.


Anmerkungen zum Rezept: