Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Mexican Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless skinless chicken breast halves; (about 2 pounds) pounded to 1/4" thickness
1 DoseCream of chicken soup; condensed, (10 3/4 ounce)
2 TasseKraft® Natural Mild Cheddar Cheese (8 oz.); shredded, divided
1/2 Tassemilk
1 PackungTaco seasoning mix; (1 1/4 ounce)
3 TasseCorn chips
die Zubereitung:

Place chicken in 13 X 9" baking dish. Mix soup, 1 1/2 cups cheese, milk and seasoning mix. Spoon over chicken. Top with chips; cover. Bake at 375°F for 30 minutes. Remove cover; top with remaining 1/2 cup cheese. Bake, uncovered, 10 minutes or until cheese is melted. Serve with rice.

Mastercook formatted for your cooking pleasure by Pamela Creeden (creedenites@sprintmail. Com)


Anmerkungen zum Rezept: