Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Popcorn
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseUncooked popcorn kernels
1 Esslöffelcorn oil
1 PackungButter Buds Mix, dry
1 TeelöffelBasil leaf
1/2 TeelöffelOregano leaves
1/4 Tasseparmesan grated
1/8 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

To prepare popcorn, place oil and unpopped corn kernels in popcorn popper. Cover and pop according to manufacturer's directions. Remove popped corn from heat. If using a heavy saucepan or skillet, heat, covered, over medium heat. Shake while corn is popping. If using hot-air popcorn popper, spray popped corn lightly with non-stick cooking spray.

Combine warm popcorn with the remaining ingredients in large bowl; toss to mix. Makes four 1-cup servings.


Anmerkungen zum Rezept: