Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Sun Crisps
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasse(8 ounces) shredded cheddar cheese
1/2 Tasseparmesan grated
1/2 TasseSunflower oil margarine; softened
3 Esslöffelwater
1 Tasseall-purpose flour
1/4 TeelöffelSalt optional
1 TasseUncooked quick oats
2/3 TasseRoasted; salted sunflower kernels
die Zubereitung:

Beat cheeses, margarine and water in large bowl until well blended. Add flour and salt; mix well. Stir in oats and sunflower kernels; mix until well combined. Shape dough into 12-inch-long roll; wrap securely. Refrigerate about 4 hours (dough may be stored up to 1 week in refrigerator).

Preheat oven to 400 degree F. Lightly grease cookie sheets. Cut roll into 1/8- to 1/4-inch slices; flatten each slice slightly. Place on prepared cookie sheets. Bake 8 to 10 minutes or until edges are light golden brown. Remove immediately; cool on wire rack.

Favorite recipe from National sunflower Association


Anmerkungen zum Rezept: