Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | 12-inch prebaked Italian bread shell |
1 Tasse | (4 oz) shredded Cheddar cheese |
1 Packung | (1-lb) Green Giant American Mixtures San Francisco Style Frozen Broccoli; Carrots, Water Chestnuts and Red Peppers; thawed |
1 Tasse | (4 oz) shredded Mozzarella |
1 Teelöffel | basil leaves dried |
Heat oven to 425 degrees. Place bread shell on ungreased cookie sheet. Top with 1/2 cupof the Cheddar cheese and the vegetables. Sprinkle with remaining Cheddar cheese, mozzarella cheese and basil.
Bake at 425 for 10-12 minutes or until cheese is melted.
Cholesterol: 45MG Fat: 17G
Carbohydrate: 30G Sat: 9G
From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|