Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 Tasse | Rhubarb [diced «"] |
1 Packung | Strawberry gelatin mix |
1 Tasse | sugar |
1 Packung | White cake mix |
3 Tasse | Mini-marshmallows |
1) Put the rhubarb in the bottom of 9" x 11" glass cake/baking pan...
2) Mix the gelatin and the sugar, pour over the rhubarb, cover with the marshmallows, then pour the cake mix on top of everything...
3) Bake in a 350 ° oven for 45 to 50 min... cool to room temperature and then refrigerate `til ready to serve, garnish as desired... cf
From Fred Goslin on Cyberealm Bbs, home of KookNet in Watertown Ny (315) 786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|