Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Milk; Lukewarm |
1 1/2 Tasse | butter melted |
3 | eggs |
1 Packung | Yeast; Dissolved In 1/2 C. Warm Water |
1 Teelöffel | salt |
3 Esslöffel | sugar |
6 Tasse | flour |
1 | Egg; For Brushing Top |
1. Mix warm milk, melted butter, 2 eggs (beaten), yeast, salt and sugar.
2. Add flour to make a soft dough.
3. Let stand in warm place until it rises double in size.
4. Roll small pieces of dough into strips about 8" long and as thick as your finger; shape into circles or twist.
5. Lay flat on cookie sheet and brush with egg.
6. Let stand again for 2 hours.
7. Bake in 375 degree oven until brown.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|