Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheoreg
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseMilk; Lukewarm
1 1/2 Tassebutter melted
eggs
1 PackungYeast; Dissolved In 1/2 C. Warm Water
1 Teelöffelsalt
3 Esslöffelsugar
6 Tasseflour
Egg; For Brushing Top
die Zubereitung:

1. Mix warm milk, melted butter, 2 eggs (beaten), yeast, salt and sugar.

2. Add flour to make a soft dough.

3. Let stand in warm place until it rises double in size.

4. Roll small pieces of dough into strips about 8" long and as thick as your finger; shape into circles or twist.

5. Lay flat on cookie sheet and brush with egg.

6. Let stand again for 2 hours.

7. Bake in 375 degree oven until brown.


Anmerkungen zum Rezept: