Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherokee Red and Green Mixit
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 geggplant sliced
1 x ca. 450 gZucchini sliced
1 x ca. 450 gRipe tomatoes, peeled and seeded
1 x ca. 450 gSweet bell peppers, seeded and sliced
1 x ca. 450 gOnions peeled, sliced
3 EsslöffelSunflower oil
3 EsslöffelVinegar or lemon juice
2 TeelöffelHoney or sugar
1 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper ground
1 TeelöffelHot pepper sauce, to taste, Or
3/8 Esslöffeldill fresh, chopped
die Zubereitung:

In a large bowl, toss vegetables with oil, vinegar and honey. In a heavy cooking pot or dutch oven, layer vegetables and sprinkle with seasonings.

Place over high heat until oil begins to sizzle. Reduce heat to medium low. Cover and simmer for about 1 hour until vegetables are tender. Serve hot or cold.

From "Spirit of The Harvest: North American Indian Cooking, " by Beverly Cox and Martin Jacobs. Collected from the Int'l Fido Cooking Echoes


Anmerkungen zum Rezept: