Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 | egg whites |
1/2 Teelöffel | cream of tartar |
1 1/2 Tasse | Sutgar |
1 Teelöffel | vanilla |
1 x ca. 1/2 Liter | whipping cream |
2 Tasse | marshmallows miniature |
2 Packung | (3-oz) cream cheese |
1 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | vanilla |
1 Teelöffel | almond extract |
2 Dose | Cherry pie filling |
Meringue: Beat egg whites with cream of tartar. Gradually add sugar while beating. Spread into buttered 9x13-inch pan. Pre-heat oven to 400. Place pan in oven, turn off heat & leave pan in oven for 8 hours or overnight. Filling: Whip cream. Add marshmallows. Cream the cheese & add sugar & vanilla. Fold into whipped cream mixture. Spread on meringue & refrigerate for 8 hours. Mix almond into cherry pie filling & chill. To serve, cut into squares & top with 2 tablespoons pie filling mix.
Mrs. B.M. Meek
Marvell, Ar
From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|