Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherries Jubilee
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
32 x ca. 30 gPitted Bing Cherries
2 EsslöffelCornstarch Mixed With
2 Esslöffelwater
1/2 TasseMaraschino Liquor
6 grossScoops Vanilla Ice Cream
1/2 TasseKirsch Or Brandy
die Zubereitung:

Drain cherries and reserve liquid. In a small saucepan, bring cherry liquid to a simmer. Add cornstarch paste and cook, stirring, until sauce comes to a boil and thickens. Cool to room temperature, then cover and set aside. When ready to serve, put ice cream in chilled individual dessert plates. In a chafing dish, heat cherries, stirring constantly. Add Kirsch or brandy, Maraschino liquor, warm up a few minutes and flambe, . Shake pan gently until flame dies. Stir in cherry sauce and heat thoroughly. Spoon cherries and sauce over ice cream. Serve immediately.

Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept: