Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Angel Cream Cake
Zutaten für 14 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Prepared angle food cake; 10-12 oz
1 Dose(14 oz) sweetened condensed milk
1 Tassewater cold
1 Teelöffelalmond extract
4 serving size instant vanilla pudding mix
2 Tasse(1 pt) whipping cream
2 Dose(21 oz) cherry or peach pie filling
die Zubereitung:

Cut cake (this can be a thawed, frozen angel food cake) into 1/4 in slices on bottom of 13x9 in baking dish. In large mixer bowl, combine sweetened condensed milk, water, and extract, mix well. Add pudding mix, beat well. Chill 5 minutes. Fold in whipped cream. Spread half the cream mixture over cake slices, top evenly with one can cherry or peach pie filling. Top with remaining cake slices. Cream mixture and cherry filling. Chill 4 hours or until set. Cut into squares to serve. Refrigerate leftovers.


Anmerkungen zum Rezept: