Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Blossom Muffins
Zutaten für 9  Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseEgg substitute
2/3 Tasseorange juice
2 Esslöffelsugar
2 Esslöffeloil
2 TasseLow-fat buttermilk baking mix
1/2 Tassepecans chopped
1/2 TasseSugar-free cherry fruit spread
die Zubereitung:

In a bowl, combine egg substitute, orange juice, sugar and oil. Add baking mix; stir for 30 seconds. Fold in pecans. Coat muffin cups with nonstick spray or use paper liners; fill cups one-third full. Top each with 2 teaspoons fruit spread; cover with remaining batter. Bake at 400ø for 20-25 minutes or until muffins test done. Cool in pan 10 minutes before removing to wire rack. Yield: 9 muffins. Diabetic Exchange: one muffin equals 2 starch, 2 fat. Also, 241 calories, 330 mg sodium, trace cholesterol, 36 gm carbohydrate, 4 gm protein, 10 gm fat.


Anmerkungen zum Rezept: