Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cascabel Chile Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 30 gCascabel chile peppers; stemmed; seeded, or use Mirasol or Guajillo
6 x ca. 30 gDried cherries; stemmed, seeded
Lemon juice
Orange; juiced
1 Esslöffelhoney
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Mike <mkbowers@ucdavis. Edu>

Put everything in a pan, bring to boil, reduce heat to a simmer. Cook for 10 min, or until reduced by 1/2. Remove from heat, let cool slightly, then puree in a blender or food processor. Strain thru sieve, reheat over low heat before serving. Makes about 1 cup.

I served this over poached salmon which turned out pretty well: I poached the salmon in water with one each lemon, lime and orange halved and added when boiling, then add the salmon and cook until just done.

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: