Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cheese-Cake Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
Unbaked 9" Pie Shell
Filling
2 DosePitted red tart cherries
16 x ca. 30 gSize, reserve liquid
1/2 Tassesugar
1 Esslöffelcornstarch
1/4 TasseLiquid drained from cherrie
1 Teelöffellemon juice
1/8 Teelöffelalmond extract
Topping
1 1/2 Packung8 oz size cream cheese
1/2 Tassesugar
eggs
1/2 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

1. Heat oven to 425 degrees. 2. For filling, drain cherries, reserving the 1/4 cup liquid. Combine sugar and starch in large bowl, lemon juice and almond extract. Stir in cherries. Spoon into unbakes pie shell. 3. Bake at 425 degrees F. for 15 minutes. 4. For topping, combine cream cheese, sugar, eggs and vanilla in bowl. Beat with electric mixer until well blended. Spoon over hot cherry filling. Reduce oven temperature to 350 degrees. Bake for 25 minutes. Cool to room temperature before serving.


Anmerkungen zum Rezept: