Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Chocolate Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButtermilk baking mix
1/4 Tassecocoa
1/4 Tassebutter unsalted, softened
2 Esslöffelsugar
3 Esslöffelwater boiling
6 x ca. 30 gFat-free cream cheese, softened
1/2 Tassesugar powdered
1 Teelöffelvanilla extract
1 TasseLight frozen dessert topping
1 1/4 x ca. 450 gCherry light pie filling
1 EsslöffelChocolate fudge topping
die Zubereitung:

Prepare chocolate pie shell: Preheat oven at 450. Combine first 4 ingredients in a bowl. Add boiling water. Stir vigorously until a very soft dough forms. Press dough firmly with floured fingers in an ungreased 9 inch pie plate, bringing dough onto rim of plate. Flute if desired. Bake 8-10 minutes, until set. Cool.

Combine cream cheese, powdered sugar and vanilla in a bowl and mix until well blended. Fold in dessert topping. Spoon into pie shell and spread with pie filling. Drizzle with toppinigs. Refrigerate at least 8 hours, until set. This recipe serves 10.


Anmerkungen zum Rezept: