Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Clafouti
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TassePitted fresh cherries; or
4 TasseFrozen cherries; thawed and drained
1/2 Tassemilk
1/2 Tassesugar
2 Esslöffelflour
eggs
2 EsslöffelMargarine melted
1/2 Teelöffelalmond extract
1/4 TasseAlmonds sliced
3 EsslöffelConfectioner's sugar
die Zubereitung:

Heat oven to 375 degrees. Grease a 10"x1 1/2" round baking dish or other shallow 1 1/2 quart baking dish. Spoon cherries into dish. Combine milk, sugar, flour, eggs, margarine and almond extract in food processor. Whirl until pureed. Pour batter over cherries. Sprinkle with almonds. Bake uncovered for 35-40 mins or until top is golden and center is set. Tent loosely with foil if top is browning too fast. Let cool to room temperature. Sprinkle confectioner's sugar in a sifter over the top. Serve warm or chilled.

Floyd-c. Floyd@arnprior. Com


Anmerkungen zum Rezept: