Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cranberry Salad
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
20 x ca. 30 gPitted tart red cherries, drained; syrup reserved
3 x ca. 30 gCherry gelatin powder
8 x ca. 30 gOr half of large can, jellied cranberries
3 x ca. 30 gLemon gelatin powder
3 x ca. 30 gCream cheese or low cal cream cheese; softened
1/3 TasseMayonnaise or Light mayonnaise
8 3/4 x ca. 30 gCrushed pineapple; undrained
1/2 Tassewhipping cream
1 TasseTiny marshmallows
2 Esslöffelnuts chopped
die Zubereitung:

Drain cherries. Reserve syrup and add water to make 1 cup liquid. Bring to boil. Remove from heat. Add cherry gelatin. Stir well. With fork break up jellied cranberry sauce. Stir into cherry gelatin until smooth. Stir in drained cherries. Turn into a 9x9x2" or 11x7 glass dish. Chill. Meanwhile, dissolve lemon gelatin in 1 cup boiling water. Beat cream cheese and mayonnaise. Gradually add lemon gelatin. Stir in crushed pineapple. Chill until partially set. Whip cream. Fold into lemon mixture with marshmallows. Spread on top of cherry gelatin. Sprinkle with chopped nuts. Cover and chill until firm.


Anmerkungen zum Rezept: