Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cream Angel Cake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gAngel food cake
14 x ca. 30 gcondensed milk sweetened
1 Tassewater cold
1 Teelöffelalmond extract
1 kleinVanilla instant pudding
2 TasseWhipping cream whipped
21 x ca. 30 gPie filling cherry
die Zubereitung:

Cut cake into 1/4 inch slices; arrange half of the slices on the bottom of a 9x13 baking dish. In a large mixer bowl, combine the condensed milk, water and extract;mix well. Add pudding mix; beat well. Chill 5 minutes. Fold in whipped cream. Spread half of the cream mix over cake slices; top evenly with one can of pie filling. Top with remaining cake slices, cream mix and the other can of pie filling. Chill until set. Cut the squares to serve. Refrigerate leftovers. May use other flavors of pie filling.


Anmerkungen zum Rezept: