Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cream Layer
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 30 gbutter
Cooking apple, peeled, cored sliced
12 x ca. 30 gRed or black cherries, pitted and roughly chopped
2 EsslöffelCaster sugar to taste
1/4 x ca. 1/2 LiterDouble cream
8 x ca. 30 gNatural fromage frais
To decorate
Whole cherries, with stalks
die Zubereitung:

Melt the butter in a pan and cook the apple gently until it starts to soften.

Add cherries and cook for a further five minutes.

Stir in the sugar to taste, then set aside until cold.

Whip cream until stiff and holding its shape. Fold in the fromage frais until evenly combined.

Spoon alternate layers of fruit and cream into four individual stemmed glasses.

Chill in the fridge until firm (can be made well in advance).

Serve decorated with whole cherries for a stylish touch.


Anmerkungen zum Rezept: