Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Crisp (Pie Filling
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gButter Print Sure
1 x ca. 450 gCereal Rolled Oat
1 1/4 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
2 1/2 x ca. 450 gSugar; Brown, 2 Lb
24 1/2 x ca. 450 gPie Fil Cherry #10
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1 1/2 TeelöffelBaking soda
1 EsslöffelSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 18 By 26-Inch Sheet Pan Temperature: 375 F. Oven

1. Use Canned Prepared Cherry Pie Filling.

2. Por 12 Lb 4 Oz (5 1/2 Qt) Into Each Greased Pan.

3. Combine Flour, Baking Powder, Baking Soda, Salt, Rolled Oats, Brown Sugar And Butter Or Margarine; Mix Only Until Blended.

4. Sprinkle 2 1/2 Qt Mixture Over Fruit In Each Pan.

5. Bake 40 Minutes Or Until Top Is Lightly Browned.

6. Cut 6 By 9. Serve With Serving Spoon Or Spatula.


Anmerkungen zum Rezept: