Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Butter Print Sure |
1 x ca. 450 g | Cereal Rolled Oat |
1 1/4 x ca. 450 g | Flour Gen Purpose 10LB |
2 1/2 x ca. 450 g | Sugar; Brown, 2 Lb |
24 1/2 x ca. 450 g | Pie Fil Cherry #10 |
1 1/2 Teelöffel | baking powder |
1 1/2 Teelöffel | Baking soda |
1 Esslöffel | Salt Table 5LB |
Pan: 18 By 26-Inch Sheet Pan Temperature: 375 F. Oven
1. Use Canned Prepared Cherry Pie Filling.
2. Por 12 Lb 4 Oz (5 1/2 Qt) Into Each Greased Pan.
3. Combine Flour, Baking Powder, Baking Soda, Salt, Rolled Oats, Brown Sugar And Butter Or Margarine; Mix Only Until Blended.
4. Sprinkle 2 1/2 Qt Mixture Over Fruit In Each Pan.
5. Bake 40 Minutes Or Until Top Is Lightly Browned.
6. Cut 6 By 9. Serve With Serving Spoon Or Spatula.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|