Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Crunch
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(9 oz) white or yellow single layer cake mix
1/4 Tassenuts chopped
2 Esslöffelbrown sugar packed
2 Teelöffelcinnamon
1 Dose(21 oz) cherry pie filling
1/2 TasseButter melted
die Zubereitung:

In a bowl, combine dry cake mix, nuts, brown sugar, and cinnamon. In an 8-inch glass baking dish, spoon cherry pie filling into bottom. Sprinkle cake mix mixture evenly over pie filling. Drizzle melted butter over top. Cook on Hi (max power) 12 to 14 minutes in the microwave or until topping is no longer doughy. Rotate dish during cooking if cake does not appear to be rising evenly. Let stand 5 minutes. Serve warm with whipped cream or vanilla ice cream.

6 to 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: