Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Crunch
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter
8 x ca. 30 gPackage yellow cake mix
21 oz. can cherry Pie Fill
1/4 Tassepecans chopped
Whipping cream or ice cream
die Zubereitung:

Cut butter into dry cake mix until crumbly; reserve 1/3 cup of mixture. Press remainder into an 8 x 8 x 2 " baking dish, building up about 1/2 " around sides.

Spoon cherry pie filling over crumb mixture to 1/2 " of edge of pan. Combine reserved crumb mixture and pecans;sprinkle over fruit. Bake at 350 for about 45 minutes. Serve warm with shipped cream or ice cream.


Anmerkungen zum Rezept: