Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Crunch (Cherry Pie
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gButter Print Sure
5 x ca. 450 gCake Mix Yellow #10
1 x ca. 450 gCoconut Sweetned Pre
14 x ca. 450 gPie Fil Cherry #10
die Zubereitung:

Pan: 18 By 26 Inch Sheet Pan Temperature: 35O F. Oven

1. Spread About 3 1/2 Qt Filling In Each Greased Sheet Pan. Sprinkle Lemon

Juice On Top Of Mixture In Each Pan.

2. Combine Cake Mix And Coconut; Add Butter Or Margarine; Mix Until Crumbly.

3. Sprinkle About 2 3/4 Qt Mixture Over Each Pan.

4. Bake 50 Minutes Or Until Lightly Browned.

5. Cut 6 By 9.

Filling.

Coconut.


Anmerkungen zum Rezept: