Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cupcakes
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Box; (18-3/4- ounce) chocolate cake mix
eggs
1 1/3 Tassewater
1/2 Tassevegetable oil
1 Dose(21-ounce) cherry pie filling and topping
1 Dose(16-ounce) vanilla frosting
die Zubereitung:

These taste treats are a natural for school parties or potluck suppers.

Prepare cake mix according to package directions, adding eggs, water and oil. Pour batter into 24 paper-lined muffin-pan cups, filling two-thirds full. Remove 24 cherries from cherry filling; set aside. Spoon a generous teaspoon of remaining cherry filling onto the center of each cupcake. Bake at in a preheated 350-degree oven 20 to 25 minutes. Cool in pans on wire rack for 10 minutes. Remove from pan. Let cool completely. Frost each cupcake with vanilla frosting. Garnish each cupcake with reserved cherries.


Anmerkungen zum Rezept: