Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | Dark sweet cherries; pitted |
1 Dose | Pineapple chunks |
1 | egg beaten |
2 Esslöffel | lemon juice |
2 Esslöffel | sugar |
1 Prise | salt |
1/2 Tasse | sour cream |
1/2 Tasse | Pecan pieces |
1 Tasse | marshmallows miniature |
Drain cherries & pineapple, reserving 1/4 cup combined juices. Combine egg, fruit juice, lemon juice, sugar & salt. Cook over medium heat, stirring until thick. Remove from heat & fold in sour cream. Cool. Combine with cherries, pineapple & pecans. Chill at least 1 hour after combining ingredients. Shortly before serving, add marshmallows.
Mrs Andres (Rosalia) Cruz
From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|