Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Filled Scones
Zutaten für 32 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1/4 Tassesugar
4 Teelöffelbaking powder
1 Esslöffelorange zest grated
1 Prisesalt
1/4 Tasseorange juice
1 Tasseheavy cream
2 EsslöffelCherry filling or cherry preserves
die Zubereitung:

Butter 2 baking sheets. Preheat oven to 350 deg. In a large bowl, combine flour, sugar, baking powder, orange zest and salt. Gradually add orange juice and cream, stirring with a fork until soft dough forms and dough cleans sides of bowl.

Turn out on a floured board. Knead dough gently with fingertips 10 times. Divide dough in half. Roll each half of the dough to a 9S circle, about 1/4" thick. Cut with a 3" round biscuit cutter. Spoon 1/2 t cherry filling on bottom half of each round. Fold top half of each round over filling, turnoer fashion. Pinch edges together to seal. Arrange 2" apart on baking sheets. Bake at 350 deg for 15 minutes until nicely browned. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: