Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Jubilee Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
19 x ca. 30 gCan pineapple chunks
1 1/2 Tassepineapple juice
3 PackungCherry jello
1/2 TasseLondon cuvee superieur red
1/2 Teelöffelnutmeg
16 x ca. 30 gDark sweet cherries drained
1/2 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Drain pineapple, reserving juice. Heat reserved juice, plus 1-1/2 cups pineapple juice, to boiling. Dissolve 2 pkgs. Jello in juice. Add 1/2 cup London Cuvee Superieur Red and 1/2 teaspoon ground nutmeg. Chill until mixture thickens slightly. Fold in pineapple chunks, drained cherries and 1/2 cup chopped pecans. Pour into 1-1/2 quart mold. Chill until firm. Unmold and serve on salad greens.


Anmerkungen zum Rezept: