Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Nut Cake - My Favorite!
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/4 Tasseflour
1 1/3 Tassesugar
3 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1/2 Tassevegetable shortening
1/4 TasseMaraschino cherry juice
16 Maraschino cherries
1/2 Tassemilk
4 grossegg whites
1/2 Tassewalnuts chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 350°F. Sift together the flour, sugar, baking powder, and salt. Add the vegetable shortening, cherry juice, cherries and the milk and beat for 2 minutes. Add 1/2-2/3 cups(4 large) unbeaten egg whites and beat 2 minutes more. Then fold in1/2 c. Of chopped nuts. Pour into two greased and floured round cake layer pans and bake for 30-35 minutes. Frost with pink Seven Minute Frosting (it's recipe is in this file).


Anmerkungen zum Rezept: