Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Nut Fudge
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseEvaporated Milk; 5.3 ounces
1 2/3 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassemarshmallows miniature
1 PackungSemisweet Chocolate Chips; (6 ounce)
1 Teelöffelvanilla
1/2 Tassenuts chopped
1/2 TasseCandied Cherries
die Zubereitung:

Mix milk, sugar and salt in saucepan. Cook over low heat to boiling. Boil 5 minutes stirring constantly. Remove from heat. Add marshmallows, chocolate chips and stir well until melted. Add vanilla, nuts and cherries. Pour into buttered 9 x 5 pan and cool. Cut into squares.

A Taste Of The Holidays, compiled by Dot Gibson, 1988 Isbn: 0-941162-07-9 Recipes for that special time of the year. Cakes, cookies and specialties that will become family holiday traditions. Every recipe perfect for a gift for cherished friends or for your own very special family.


Anmerkungen zum Rezept: