Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Peach Cobbler
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(21-oz) cherry pie filling
1 Dose(21-oz) peach pie filling
1/3 Tassesugar granulated
1 Teelöffelcinnamon
1 Packung(7.5-oz) refrigerated biscuits
2 EsslöffelMargarine melted
die Zubereitung:

This is quick to make and doesn't taste too bad either. I sprinkled the leftover cinnamon-sugar mixture over the top. Enjoy:-)

Preheat oven to 400. Prepare a 13 x 9" pan with cooking spray. In a mixing bowl, combine fillings together. Then, spread into prepared pan. In a smaller mixing bowl, combine sugar and cinnamon together. Separate each biscuit into 2 sections. Dip each section in margarine, then in cinnamon-sugar mixture. Arrange on top of fillings. Bake for 20 minutes or until golden brown.

Per serving: 212 Calories; 3g Fat (12% calories from fat); 2g Protein; 47g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 242mg Sodium Serving Ideas

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: