Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Pie (Cnd Cherries)
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/4 Tassewater cold
3 3/4 Tassewater cold
1 1/3 ca. 1 LiterJuice Reserved
19 1/3 x ca. 450 g---
3/4 x ca. 450 gStarch Edible Corn
6 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
5 1/4 x ca. 450 gSugar; Granulated 10 Lb
3 9/16 x ca. 450 gShortening; 3LB
2 1/4 TeelöffelSalt Table 5LB
4 EsslöffelSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 9-Inch Pie Pan Temperature: 425 F. Oven

1. See Recipe Nos. IG002 And I00100.

2. Drain Cherries; Reserve Juice For Use In Step 3 And Cherries For Use In Step 5.

3. Combine Reserved Juice, Sugar, And Salt; Bring To A Boil.

4. Combine Cornstarch And Water; Stir Until Smooth. Add Gradually To Boiling Mixture. Cook At Medium Heat, Stirring Constantly Until Thick And Clear. Remove From Heat.

5. Add Red Food Coloring. Fold Cherries Carefully Into Thickened Mixture. Cool Thoroughly.

6. Pour 2 3/4 To 3 Cups Filling Into Each Unbaked Pie Shell. Cover With Top Crust, Seal Edges.

7. Bake 30 To 35 Minutes Or Until Lightly Browned.

8. Cut 8 Wedges Per Pie.


Anmerkungen zum Rezept: