Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Pound Cake
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tassesugar
1/2 Tasseshortening
1 Tassebutter
eggs
3 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
2 TeelöffelCherry flavoring
1 Tassemilk
1/2 TasseCherries in juice; chopped
die Zubereitung:

Cream sugar, shortening and butter; add eggs, one at a time. Add flour, baking powder, salt, and cherry flavoring alternately with milk. Beat until creamy. Stir in cherries. Bake in greased tube pan at 325 degrees for 1 hour and then increase heat to 350 degrees for 30 minutes.

the marachino cherries. I also add one tablespoon of vanilla to the recipe. ~ John Setzler


Anmerkungen zum Rezept: