Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry-Almond Tart
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseBisquick original baking mix
1/4 Tassesugar
1/2 Stick margarine or butter; softened
1 Dose(21-oz) cherry pie filling
1/4 TasseSlivered almonds; toasted
1/4 Teelöffelalmond extract
die Zubereitung:

Heat oven to 375 degrees. Mix baking mix and sugar. Cut in margarine with fork or pastry blender until mixture is crumbly. Press firmly on bottom and up side of ungreased tart pan with removable bottom or quiche pan, about 9x1 inch.

Bake 12 to 15 minutes or until light brown; cool. Remove side of pan.

Mix pie filling, almonds and almond extract; spread evenly over crust. Cut into wedges. Serve with whipped topping if desired. 8 servings.

From <Betty Crocker: Bisquick Classics and New Favorites>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: