Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry-Pecan Balls
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseshortening
3 x ca. 30 gcream cheese softened
1 Tassesugar
egg
1 Teelöffelalmond extract
2 1/2 Tasseall-purpose flour
1/4 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
1 3/4 TassePecans finely chopped
36 Maraschino cherries halved
die Zubereitung:

Cream shortening and cream cheese in a large mixing bowl; gradually add sugar, beating until light and fluffy. Add egg; beat well. Stir in almond extract. .

Sift together flour, soda and salt in a medium mixing bowl; add to creamed mixture, beating well. Chill 1 hour. .

Shape dough into 1 inch balls; roll in pecans. Place 2 inches apart on ungreased cookie sheets. Gently press a cherry half in center of each cookie. Bake at 350 degrees for 12-15 minutes. Remove to wire racks to cool. Store in airtight containers in refrigerator up to 1 week. Yield 6 dozen


Anmerkungen zum Rezept: