Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry-Pecan Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
3/4 Tassesugar
1/2 Tassebutter
eggs
1 Teelöffelvanilla
1 Tassebuttermilk
1 Tassepecans chopped
Jar; (approx. 10 oz) cherries, drained and chopped in half
die Zubereitung:

In a med. Bowl, thoroughly stir together the flour, soda, and salt; set aside. In a large bowl cream together sugar, butter, eggs and vanilla until light and fluffy. Add flour mixture and buttermilk alternately to the creamed mixture. Beat just until blended after each addition. Fold in cherries and nuts. Turn batter into a greased 9x5 loaf pan. Bake 55 -60 minutes at 350*


Anmerkungen zum Rezept: