Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 3/4 Tasse | flour |
1 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | cinnamon |
3 | eggs |
1/2 Tasse | milk |
1/2 Tasse | March; cherries |
1 Dose | (15 ounce) sweet potato; (or yams) drained |
1/4 Tasse | Chopped pecans or walnuts |
1 1/2 Tasse | sugar |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | Pumpkin spice |
3/4 Tasse | vegetable oil |
1/4 Tasse | raisins |
1 Teelöffel | vanilla |
Combine and mix flour, sugar, salt, soda, cinnamon, pumpkin spice well. Add eggs, oil and milk stirring until smooth. Blend in sweet potatoes, raisins, nuts, cherries and vanilla. Pour into well greased bread pan that has been lightly floured. Bake approximately 1 hour at 325 degrees (check at 50 minutes), checking by inserting tester to be sure it is done. Tester will come out clean.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|