Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chess Cakes
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebutter
1 Tassesugar
Egg yolks beaten
1/3 Tassewhite wine dry
1 Esslöffellemon juice
Lemon rind grated
1/4 Teelöffelsalt
Pastry for 1 9" pie or 12 tarts (made in muffin tins or fluted patty pans)
die Zubereitung:

Cream butter and beat into it slowly « C sugar, reserving the rest of the sugar. Beat egg yolks with salt until light and lemon colored, then slowly beat in the remaining « C sugar; with a whisk fold in the lemon juice and grated lemon rind. Combine with the creamed mixture, stirring in the wine.

Pour into pie shell or tart shells, and bake at 350°F for 50 to 60 minutes until set.

Washington


Anmerkungen zum Rezept: