Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chess Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
3 Esslöffelcornstarch
eggs large
2/3 Tasselemon juice
5 Esslöffelbutter or margarine, melted
1 Esslöffellemon rind grated
Unbaked 9-inch pie shell
die Zubereitung:

1. Heat oven to 325'F. In large bowl, combine sugar and cornstarch. With wire whisk, beat in eggs, one at a time, until well combined.

2. Stir in lemon juice, butter, and lemon rind until well combined. Pour mix- ture into pie shell.

3. Place filled pie on rimmed baking sheet. Bake 50 minutes or until golden and a thin knife inserted into pie about 1 inch from edge comes out clean. Cool pie on wire rack. Serve immediately or refrigerate until ready to serve.

Country Living/Dec/91 Scanned & fixed by Dp and Gg


Anmerkungen zum Rezept: