Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chess Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 Tassesugar
1 Tassebrown sugar
1/2 TasseButter melted
1 Teelöffelvanilla extract
2 Esslöffelall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1 Tasselight cream
Batch Pie Pastry
die Zubereitung:

Beat eggs until light and lemon colored. Gradually beat in sugars and melted butter. Beat until fluffy. Beat in vanilla, flour, and salt. Stir in cream and mix well.

Line pie pan with pastry, crimping edges decoratively. Pour filling into pie shell. Bake at 400 degrees for ten minutes. Reduce oven temperature to 300 degrees. Bake 25-30 minutes longer, until filling is set.


Anmerkungen zum Rezept: