Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chevre Crackers
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseUnsalted butter; room temp
4 x ca. 30 ggoat cheese room temperature
2 Esslöffelparmesan freshly grated
1 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1 Prisecayenne pepper
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 deg. Blend butter and both cheeses in processor until smooth. Add remaining ingredients. Process until just blended using on/off turns. Transfer mixture to pastry bag fitted with medium star tip (no. 4). Pipe in 2-inch-long strips on ungreased baking sheet. Bake until edges begin to brown, about 8 minutes. Cool on rack. Store in airtight container.

(The Fergusons) (C) 1987 Bon Appetit Publishing Corp. Compliments of Fred Peters


Anmerkungen zum Rezept: