Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chevreuil Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TasseStrained marinade; reserved from filet mignon recipe
1 1/3 Teelöffelshallots finely chopped
1 TeelöffelLingonberry jelly
1 TasseBrown sauce (see recipe)
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a small saucepan and simmer on low heat for 5 minutes. Lingonberry jelly is available at gourmet specialty shops if you have difficulty finding it at your grocery store.

L 'Entrecote

Stemmons Freeway North, Dallas

From the <Micro Cookbook Collection of French Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: