Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chewey Chocolate and Chip Cookies
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter softened
1/3 Tassecocoa
1 Tassesugar
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Tassebrown sugar packed
1/2 Teelöffelsalt
eggs
10 x ca. 30 gPeanut Butter Chips
1 Teelöffelvanilla
2 Tasseflour
die Zubereitung:

Preheat the oven to 350 degrees. Beat the butter and the sugars together in a large mixer bowl until well blended. Beat in the eggs and vanilla. Stir the flour, cocoa, baking soda and salt together. Gradually add to the butter mixture, beating until thoroughly blended. Stir in the chips. Drop by rounded tsp onto an ungreased cookie sheet. Bake until set (9-11 minutes). Cool slightly before removing to a cooling rack.


Anmerkungen zum Rezept: