Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chewy Oat-Apple Brownies
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Stick canola or corn-oil margarine; softened
1/2 TasseApplesauce Unsweetened
1 1/4 Tassesugar granulated
Egg plus
egg white lightly beaten
1 1/2 Teelöffelvanilla extract
1 1/2 Tasseall-purpose flour unbleached
1/2 TasseUncooked rolled oats
1 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelsalt
2 mittelBaking apples; peeled, cored; chopped
1/4 TassePecans; chopped, toasted
Vanilla Glaze
1/2 TasseConfectioners' sugar
1 Esslöffelwater hot
1/4 Teelöffelvanilla extract
die Zubereitung:

1. Heat oven to 350 degrees. Spray a 9-inch baking pan with a non-stick vegetable coating; set aside.

2. Beat together margarine, applesauce, sugar, egg mixture and vanilla in large bowl of electric mixer until light and fluffy. Combine dry ingredients in a separate, medium mixing bowl. Add dry ingredients to egg mixture and mix just until combined. Stir in apples and nuts.

3. Spread batter into prepared pan. Bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, about 1 hour. Cool completely on wire rack.

4. For glaze, combine all glaze ingredients until smooth. Spread or drizzle over cooled brownies. Nutrition information per serving: 369 calories, 24 mg cholesterol, 14 g fat, 366 mg sodium.


Anmerkungen zum Rezept: